Razvoj IT okolja

Z učinkovito ekipo certificiranih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami smo usposobljeni zagotoviti postavitev, nemoteno delovanje in vzdrževanje informacijskih rešitev.

Visoko razpoložljivo IT okolje

Z vpeljavo virtualizirane strežniške in diskovne infrastrukture ter uporabo programskih rešitev Microsoft Hyper-V, VMware in Citrix vam prihranimo prostor, energijo ter čas za upravljanje vašega sistema.

Žična in brezžična omrežja

Sodobni poslovni procesi terjajo stabilno informacijsko-komunikacijsko infrastrukturo, ki je osnova za IT rešitve in storitve ter eden od stebrov konkurenčnih prednosti.

Rešitve za izdelavo varnostnih kopij in arhiviranja

Izguba podatkov je pogosta neprijetna izkušnja uporabnikov informacijske tehnologije. Glavni namen izdelave varnostnih kopij je obnovitev podatkov po njihovi izgubi.

Požarne pregrade

Z našim znanjem na področju zaščite IT okolja pred nezaželenimi in zlonamernimi vdori v omrežja vam s pomočjo opreme naslednje generacije proizvajalca Dell SonicWALL zagotavljamo nujno potrebno stopnjo zaščite pred notranjimi in zunanjimi varnostnimi grožnjami.

Sistemska podpora in servis

V izogib motnjam in izpadom delovanja vašega IT okolja vam z učinkovito ekipo certificiranih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami nudimo strokovno sistemsko podporo in servis opreme na vseh področjih IT infrastrukture.

Sodelujte z nami in si zagotovite odzivno in varno IT okolje

BREZPLAČNO SVETOVANJE