SISTEMSKE STORITVE

POŽARNE PREGRADE NASLEDNJE GENERACIJE

Zelo pomembno varnostno orodje za podjetja predstavljajo požarne pregrade. Ti imajo podoben namen, kot fizična varnostna oprema, ki jo predstavljajo napredne ključavnice, kamere in alarmi. Varujejo vaše podatke pred nepooblaščenimi osebami in sprožijo alarm, če se dokoplje do njih nekdo, ki se ne bi smel. In tako kot je pomembno fizično varovanje vaših poslovnih objektov, je pomembno tudi varovanje vaših podatkov, ki predstavljajo temelj vašega poslovanja.

sonicwall_bn1

Vsak računalniški sistem, ki je povezan na internet, je izpostavljen potencialnim napadom nepridipravov. Ti prihajajo v več oblikah in so odvisni od napadalčevih sposobnosti ter njegovega motiva. Nekateri bodo zgolj izkorisiti vašo strojno in programsko opremo za lastne potrebe, najhujši pa so tisi, ki vam zaklenejo, izbrišejo in ukradejo podatke. Nperidipravi pa se lahko dokopljejo tudi do kreditnih kartic vašega podjetja in vam povzročijo finančno izgubo. Nevarnosti, ki pretijo na internetu so resnično omejene le z domišljijo in iznajdljivostjo napadalcev. Zato mora biti vzpostavitev požarnega zidu ena od prioritet vsakega podjetja in predstavlja pomemben del v poslovnem varnostnem mehanizmu. Požarni zidovi pregledeujejo celoten podatkovni promet, ki poteka na vašem omrežju in preverjajo njegovo legitimnost. Podobno kot varnostnik, ki ga imate pri vhodnih vratih.

Z našim znanjem na področju zaščite IT okolja pred nezaželenimi in zlonamernimi vdori v omrežja vam s pomočjo opreme naslednje generacije proizvajalca SonicWALL zagotavljamo nujno potrebno stopnjo zaščite pred notranjimi in zunanjimi varnostnimi grožnjami ter omogočamo, da je vaša organizacija varna in fokusirana na svojo primarno dejavnost.