Delajte kjer koli na svetu z inteligentnim in varnim poslovnim prenosnikom.

Majhni, lahki in elegantni - zasnovani za mobilnost in produktivnost.

Dell Latitude

Inteligentno sodelovanje in povezljivost

Računalniki Latitude imajo funkcije inteligentnega sodelovanja, povezljivosti in zasebnosti za samozavestno delo kjer koli. Ostanite povezani z možnostmi Wi-Fi 6E, 5G, 4G LTE in eSIM.4

Zmogljivost za produktivnost

Poganja Intel vPro® z Intel® Core™ 12. generacije procesorji, hiter pomnilnik možnosti in napredno termika za ohranjanje sistemov hladnih, ti osebni računalniki zmorejo današnje večopravilne zahteve.

Trajnostno oblikovanje

Naš najbolj trajnostni portfelj Latitude deluje v smeri doseganja naših ciljev, tako da lahko vi dosežete svoje. V novih osebnih računalnikih Latitude je uporabljena 100-odstotno reciklirana ali obnovljiva embalaža.35

Optimalno hlajenje

Latitude toplotne inovacije vključujejo Dellove edinstven ventilator z dvojno nasprotno odprtino za potiskanje meje uspešnosti ob ohranjanju sistemi kul. Uporabniki lahko natančno nastavijo popolno ravnovesje med zmogljivostjo in hlajenjem ter čas delovanja baterije z možnostjo Dell User Selectable Termalne mize.

ComfortView Plus

Zasloni z ozkim robom imajo vgrajeno ComfortView Plus, vedno vklopljena strojna oprema funkcijo, ki zmanjšuje škodljivo modro svetlobo, medtem ko zagotavlja odlično barvo.

Moderna fleksibilnost

Široka paleta priključkov in preizkušena dodatna oprema priporočila omogočajo prilagodljivo mizo nastavitve ali rešitve na poti. Prilagodljive izbire prenosnikov ali 2-v-1 so na voljo z isto številko  odela, zmanjšanje kompleksnosti IT.

Varnost in vzdržljivost na ravni podjetja

Računalniki Latitude ponujajo storitve na ravni podjetja varnostne funkcije, vključno z Dell SafeID, Dell SafeBIOS, čitalci prstnih odtisov, kontaktirani in brezkontaktne čitalnike pametnih kartic ter možnosti reže za zaklepanje. Aluminij, ogljikova vlakna in post-potrošnik reciklirani materiali so narejeni tako, da trajajo, imajo opravili stroge teste MIL-STD 810H.

Optimizator Dell
Naredimo ga inteligentnega. Narediš ga po svojem.

Dell Optimizer revolucionira način vašega dela z dovajanjem goriva najbolj inteligentni osebni računalniki na svetu26. Je podjetje, ki temelji na AI optimizacijska programska oprema, ki se uči in se odziva na način delate in je zasnovan za samodejno izboljšanje delovanje aplikacije, čas  elovanja baterije, nastavitve zvoka in zasebnost – vse v ozadju, medtem ko delate.

Dosežite karkoli z vgrajeno inteligenco, ki se uči in se prilagaja.